Volledig scherm
PREMIUM
Adrienne Kivits uit Hank met drie van haar honden. Het vermoeden bestaat dat de honden zijn meegenomen en bewust op de snelweg zijn losgelaten. Foto Johan Wouters / Pix4Profs © Johan Wouters / Pix4Profs

Politie doet geen onderzoek naar hondenhorror in Hank

HANK – In een mail laat de politie weten de hondendrama’s in Hank niet te gaan onderzoeken. Dit vertellen hondeneigenaren Adrienne Kivits en Else van Veen uit Hank. Beiden hebben recent te maken gehad met ‘een gek die het op honden heeft voorzien’.

De gebeurtenissen van de afgelopen twee maanden deden veel stof opwaaien. In juni zijn beide honden van Van Veen van het terrein verdwenen. Een hond werd levend teruggevonden. De andere met vastgebonden poten en verminkt in een waterzuiveringbak.

  1. Hoe Mades Powerweekend spectaculair decor van tv-programma Hunted werd: ‘Slechts twee mensen wisten ervan’
    video

    Hoe Mades Powerweek­end spectacu­lair decor van tv-programma Hunted werd: ‘Slechts twee mensen wisten ervan’

    MADE - Het begon met een mysterieus mailtje: ‘We zoeken voor een tv-programma naar een visuele locatie in Brabant, op ongeveer een uur rijden van Amsterdam'. Of het Powerweekend in Made daaraan wilde meewerken. De bijzondere omschrijving deed aanvankelijk de wenkbrauwen van de organisatoren fronzen, maar het resulteerde ruim een maand later in een bijzondere hoofdrol in tv-programma Hunted.