Volledig scherm
PREMIUM
Paul Adels, nieuwe directeur Theek 5. © Theek 5

Paul Adels nieuwe directeur Theek 5

OOSTERHOUT - Paul Adels volgt Theo Peeters op als directeur van Theek 5. Hij gaat vanaf 1 april aan de slag. Zo maakt de raad van toezicht vrijdagochtend bekend. 

Theek 5 heeft bibliotheken in onder meer Rijen, Baarle-Nassau, Oosterhout en Raamsdonksveer. De 47-jarige Adels is geen onbekende in de bibliotheeksector. Zo is hij momenteel unitmanager Markt- & Productontwikkeling bij Bibliotheek Rotterdam en was hij regionaal projectleider Route 2020. “Ik realiseer dat het niet eenvoudig zal zijn om Theo Peeters, die veertien jaar boegbeeld was van Theek 5, op te volgen. Ik ken Theek 5 als een van de toonaangevende bibliotheken in Nederland.“

  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?