Volledig scherm
Rowwen Hèze in actie. © Boaz Timmermans

Parkfeest maakt line up compleet

OOSTERHOUT - JS, Kraantje Pappie, VUIG en Ten Times A Million zijn naast Miss Montreal, Rowwen Hèze, Lil Kleine en Matt Simons de blikvangers op het Oosterhoutse Parkfeest op zaterdag 15 juni.

Daarmee is de line up voor zowel de vrijdag als de zaterdag rond. Op vrijdag Tribute Night treden coverbands ‘Green Day by St. Jimmy’s’ en ‘Sven Hammond & Kim Hoorweg play Amy Winehouse’ op. 

Het Parkfeest Oosterhout vindt plaats op 14, 15 en 16 juni. De line up voor de zondag wordt later bekend gemaakt. Voor vrijdag en zaterdag zijn er tickets nodig, de zondag is gratis te bezoeken.

De Tribute Night op vrijdag begint om 19.00 uur en eindigt om 23.45 uur. Het park is open om 18.00 uur. De volledige line op voor deze dag: Tim Akkerman Sings The Boss-Bruce Springsteen, Alanis Morissette tribute by Alaniz Morizzette, Sven Hammond & Kim Hoorweg play Amy Winehouse, Green Day by St. Jimmy’s en Daredevils.

De ticketprijs bedraagt 17,50 euro. Volgorde van de optredens is onder voorbehoud. Op zaterdag beginnen de optredens om 15.00 uur en duren deze tot 23.45 uur.