Volledig scherm
Kelly van Zon. © Beeldboot\Gertjan Kooij

Paralympisch kampioen Kelly van Zon speelt zondag in Terheijden

TERHEIJDEN - Maarliefst 30 kinderen van de basisschoolgroepen 6,7 en 8 uit Terheijden en Wagenberg strijden zondag tegen elkaar tijdens het eerste jeugdtafeltenniskampioenschap van Terheijden en Wagenberg. 

Het toernooi, start om 9.30 uur en wordt gehouden in de Cour op Marktstraat 6. De kinderen worden in een poule ingedeeld, zodat iedereen veel wedstrijdjes kan spelen. Halverwege de middag worden de winnaars bekend gemaakt. Nadat de finale gespeeld is, wordt er een demonstratiewedstrijd gespeeld door twee tafeltennistoppers. 

Kelly van Zon heeft zowel in 2012 als in 2016 goud behaald op de Paralympische Spelen, de Olympische Spelen voor mensen met een beperking. Ze speelt tegen topspeler Mathieu Verdeyen, de  Terheijdense kampioen.

De wedstrijden zijn gratis te bezichtigen. Daarnaast staat er een tafel waar vrij op gespeeld kan worden. Hierdoor kan iedereen kennismaken met tafeltennis. Meer informatie: tios-terheijden.nl. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement