Volledig scherm
OOSTERHOUT - Robert Smith en Mart Boekesteijn zetten in maart dit jaar de nieuwe lichtreclame van de Aldi op het dak van het pand aan de Zandheuvel. Op de achtergrond de tuin van het OLV-klooster. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Pand Aldi Oosterhout staat te huur

OOSTERHOUT - Het pand van de Aldi aan de Abdis van Thornstraat staat tijdelijk te huur voor 215 euro per maand. De supermarkt sloot in augustus de deuren, omdat er volgens het concern verbouwd moet worden.  Dat zou op zijn vroegst in 2020 moeten gebeuren.

Op het raam van het winkelpand hangt sinds deze week een poster van het bedrijf Alvast dat panden tijdelijk verhuurd. 'De ruimte is perfect voor ondernemers bijvoorbeeld met een kringloop of grotere meubelzaak', zo luidt de advertentie op de website van Alvast. De opzegtermijn van de huur is 28 dagen. Het is niet bekend hoe lang de tijdelijke verhuur gaat duren. De woordvoerder van Aldi heeft nog niet gereageerd op de vragen van BN DeStem.

De nieuwe Aldi in Oosterhout vestigde zich in maart dit jaar onverwacht op de hoek van de Zandheuvel. Na een half jaar ging de winkel plotseling weer dicht. De supermarkt zou op zijn vroegst in 2020 verbouwd worden, zo heeft het concern laten weten.  De ingang van de supermarkt wordt verplaatst, maar blijft wel aan de kant van de Abdis van Thornstraat.