Den Hout -  Bram Bul (links) in 2019 samen met enkele vrijwilligers bij opbouw van de jubileumeditie van Paaspop Den Hout.
Volledig scherm
Den Hout - Bram Bul (links) in 2019 samen met enkele vrijwilligers bij opbouw van de jubileumeditie van Paaspop Den Hout. © Pix4Profs/René Schotanus

Paaspop Den Hout heeft nog sprankje hoop

DEN HOUT - Of Paaspop Den Hout dit jaar doorgaat, hangt af van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het festival gooit de handdoek nog niet in de ring.

Quote

We houden natuurlijk ernstig rekening met afgelasting”

Bram Bul, Paaspop Den Hout.

De organisatie volgt de aanwijzingen van het RIVM en de gemeente Oosterhout. ,,Maar we houden natuurlijk ernstig rekening met afgelasting”, legt Bram Bul van de organisatie uit.

Wij gaan de knoop niet doorhakken

Woensdagmorgen werd duidelijk dat het Britse Glastonbury Festival afgelast wordt. Paaspop Den Hout heeft al een tijdje dagelijks contact met de gemeente. ,,Wat ons betreft gaat het gewoon door, wij gaan die knoop niet doorhakken”, zegt Bul. 

Ongepast

Het festival staat voor 11 en 12 april op het programma en is nog niet uitverkocht. De organisatie is nu ook niet voornemens om het festival, met headliners als André Hazes junior en Bløf, te promoten. ,,Dat is nu natuurlijk ongepast. We hebben hard gewerkt om weer een festival neer te zetten, maar nu is het echt een kwestie van afwachten.”

Alles over het coronavirus

Lees in ons dossier al het nieuws, achtergronden en reportages over het coronavirus.

In een continu liveblog houden we u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

Daarnaast houden we een dossier bij waarin we alle veelgestelde vragen voor u beantwoorden.