De familie Gabriël uit Koog aan de Zaan legde nog even een dagje aan bij de recreatieboerderij van Johan en Caroline in Wagenberg. Papa Fons, mama Anna, zoon Thomas en dochter Fenna hebben het naar hun zin.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Gabriël uit Koog aan de Zaan legde nog even een dagje aan bij de recreatieboerderij van Johan en Caroline in Wagenberg. Papa Fons, mama Anna, zoon Thomas en dochter Fenna hebben het naar hun zin. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Overnachtingen bij Biesbosch zitten altijd vol:
'Vroeger vooral ouderen, nu steeds meer gezinnen'

DRIMMELEN - Dit jaar viert Nationaal Park De Biesbosch het 25-jarig jubileum. Het natuur- en recreatiepark wordt steeds populairder. Kan het park het toerisme nog wel aan? In een miniserie kijken we naar overnachtingen, bootverhuur en de natuur in relatie tot de Biesbosch. Vandaag: overnachten in een B&B.

Quote

Ze hebben nog nooit van Helkant gehoord, maar zien op de kaart dat het dicht bij de Biesbosch ligt

Antoon de Laat, eigenaar, B&B Swaluw’s Kiek

'Toen wij hier zeven jaar geleden een B&B begonnen, waren mensen erg verbaasd. Ze vroegen ons wat toeristen in Helkant te zoeken hadden en hoe we dachten ze hier te krijgen. Sinds onze start hebben we altijd vol gezeten en er zelfs nog een kamer bij gemaakt", vertelt Monique Suijkerland uit Helkant.