Volledig scherm
© Frans Bosscha

Overlijden 14-jarige jongen in Lage Zwaluwe geen misdrijf

LAGE ZWALUWE - Bij het overlijden van een 14-jarige jongen uit Lage Zwaluwe is geen sprake van een misdrijf. Dat heeft de politie maandagmorgen bekend gemaakt. Het lichaam is vrijgegeven aan de familie.  

De jongen werd zondagmorgen dood in zijn bed gevonden in een woning aan de Dorpsstraat. "We weten niet waaraan hij is overleden", zei politiewoordvoerder Eric Passchier zondag. "Een forensisch arts is bij hem geweest, maar hij kan in eerste instantie niet vaststellen of het om een natuurlijke dood gaat. Om eventuele sporen niet verloren te laten gaan, hebben we een rechercheteam samengesteld om de zaak te onderzoeken."

"Uiteindelijk kan toch blijken dat het wel om een natuurlijke dood gaat, maar dat het niet zichtbaar is aan de buitenkant. Daarom gaan wij in het onderzoek nu uit van een niet-natuurlijke dood. Wij onderzoeken de zaak uitgebreid om antwoorden te krijgen, ook voor de nabestaanden."

  1. Knallende opening Sensation Waailand in Made
    Play

    Knallende opening Sensation Waailand in Made

    MADE - Het kleurt wit van de feestgangers in de grote feesttent op het Madese weiland. Met de dresscode white winter is de twaalfde editie van Sensation Waailand met het thema ‘Winter Wonderland’ vanavond van start gegaan. Van landelijke beroemdheden tot lokale talenten. Van feestmuziek tot bonkende hardstyle. Het waait allemaal voorbij vanavond. Wie er optreden, blijft tot het laatste moment een verrassing. “Dat doen we bewust, het gaat echt om de beleving”, zegt organisator Koen Grootscholten. En dat weten de feestgangers ook, want de 6000 kaarten waren binnen een kwartier uitverkocht.