Wethouder Marcel Willemsen inspecteert onder toeziend oog van de ouders van Jan Peeters de mondkapjes die de oud--Oosterhouter aan zijn voormalige woonplaats schenkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Marcel Willemsen inspecteert onder toeziend oog van de ouders van Jan Peeters de mondkapjes die de oud--Oosterhouter aan zijn voormalige woonplaats schenkt. © Pix4Profs / Johan Wouters

Oud-Oosterhouter Jan Peeters stuurt vanuit Vietnam 10.000 mondkapjes

OOSTERHOUT - wethouder Marcel Willemsen van Oosterhout heeft woensdag 10.000 mondkapjes in ontvangst genomen van oud-inwoner Jan Peeters. Hij woont in Vietnam en volgde via internet de coronaperikelen in zijn vaderland. Zijn ouders overhandigden de kapjes.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.