Volledig scherm
PREMIUM
Santa Run Oosterhout © Nicole Froeling

Opnieuw Santa Run in centrum Oosterhout

OOSTERHOUT -Honderden kerstmannen, rennend door Oosterhout. Het is inmiddels een vertrouwd beeld geworden in de donkere dagen voor kerst. De Rotary Santa Run komt zaterdag 15 december opnieuw met een kerstmannenloop. 

Het is de zesde editie van het evenement, dat geld inzamelt voor het goede doel. Dit jaar zijn dat de Wensboom, het MEK,  Running voor Cadasil, Edukans en Inloophuis Poppy's. Bij aanmelding op de website kunnen lopers aangeven voor welk doel ze willen lopen. 

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.