Volledig scherm
© Jeroen Stuve

Opnieuw auto's vernield in Raamsdonksveer, politie heeft daders op beeld

RAAMSDONKSVEER - Drie jongens hebben zaterdagochtend auto's vernield aan de Julianalaan in Raamsdonksveer. Er zitten krassen op de getroffen wagens en sommige spiegels zijn gesloopt. Volgens de politie raakten op deze manier vier auto's beschadigd.

De jongens zijn opgenomen op camerabeelden. Hieruit blijkt dat ze rond half vier langs de auto's kwamen. De politie heeft de beelden in haar bezit en roept de jongens op zich te melden.

Twee weken geleden werden meerdere auto's met verf besmeurd in Raamsdonksveer. Het is nog niet bekend of het om dezelfde daders gaat.

  1. Knallende opening Sensation Waailand in Made
    Play

    Knallende opening Sensation Waailand in Made

    MADE - Het kleurt wit van de feestgangers in de grote feesttent op het Madese weiland. Met de dresscode white winter is de twaalfde editie van Sensation Waailand met het thema ‘Winter Wonderland’ vanavond van start gegaan. Van landelijke beroemdheden tot lokale talenten. Van feestmuziek tot bonkende hardstyle. Het waait allemaal voorbij vanavond. Wie er optreden, blijft tot het laatste moment een verrassing. “Dat doen we bewust, het gaat echt om de beleving”, zegt organisator Koen Grootscholten. En dat weten de feestgangers ook, want de 6000 kaarten waren binnen een kwartier uitverkocht.