RAAMSDONKSVEER - Installatie van nieuwe gemeenteraad van Geertruidenberg. Op de voorgrond 4e van links beoogd wethouder Annemiek van Rooij en 2e van rechts Hein de Jongh voor de VVD.
Volledig scherm
PREMIUM
RAAMSDONKSVEER - Installatie van nieuwe gemeenteraad van Geertruidenberg. Op de voorgrond 4e van links beoogd wethouder Annemiek van Rooij en 2e van rechts Hein de Jongh voor de VVD. © Pix4Profs/Thomas Bakker

Opmerkelijke keuzes schokken politiek Geertruidenberg: ‘Keerpunt wilde beslist twee wethouders’

RAAMSDONKSVEER - Een minderheidscollege waarbij twee grote partijen buitenspel worden gezet. Een CDA dat steun toezegt aan het college maar wel in de oppositie gaat. Negen van de negentien raadsleden zijn met stomheid geslagen over de vorming van een college door Keerpunt '74 (5 zetels), VVD (2) en SVP (1).  

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.