Volledig scherm
PREMIUM
Oosterhout als logistiek middelpunt. © Laurens Janus

Oosterhoutse logistiek presenteert zich op Markt

OOSTERHOUT - De Oosterhoutse logistieke branche houdt zondag 29 september het Logistiek Festival op de Markt. De stad heeft met Weststad een bedrijventerrein met grote logistieke en transportbedrijven. 

Oosterhoutse ondernemers laten belangstellenden kennismaken met de wereld van logistiek en transport en tonen wat ze te bieden hebben op het gebied van opleidings- en carrièrekansen. Er is onder meer een simulator aanwezig, de logistieke wereld is te zien door een VR-bril en  vacatures zijn te bekijken. Het Logistiek Festival op de Markt begint om 13.00 uur met een welkomstwoord van wethouder Robin van der Helm (Economie en Onderwijs). 

  1. Den Hout zwijgt over piepschuimstrooiers: ‘Een naam heeft geen enkele meerwaarde’
    PREMIUM

    Den Hout zwijgt over piepschuim­strooi­ers: ‘Een naam heeft geen enkele meerwaarde’

    DEN HOUT - ,,Ze hebben het op hun fatsoen getrokken. Eind van de week zijn alle piepschuimkorrels opgeruimd.” Meer woorden wil Frans van Groesen van de Kluivenduikers er niet aan vuil maken. Wie er vanaf een carnavalswagen hebben gestrooid met piepschuimkorrels tijdens de optocht in zijn dorp Den Hout? Alsof het confetti was? Waardoor het hele dorp is bezaaid met die onafbreekbare lichtgewicht korrels die overal tussen gaan zitten?