Volledig scherm
© Thinkstock

Oosterhouter (32) verdacht van meerdere aanrandingen, mogelijk nog meer vrouwen slachtoffer

OOSTERHOUT - Een 32-jarige Oosterhouter is deze week door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij meerdere aanrandingen in zijn woonplaats. Een compositietekening bracht de politie op zijn spoor.

De man zou in de periode tussen november 2015 en november 2016 mogelijk diverse vrouwen in Oosterhout aangerand hebben. De slachtoffers hebben de leeftijd tussen 17 en 34 jaar.

Een van de slachtoffers kon een zodanig duidelijk signalement van de dader geven dat een compositietekening gemaakt kon worden. Via die tekening kwam de politie op het spoor van de verdachte die is aangehouden.

De verdachte is donderdag voor de rechter-commissaris geleid. Die heeft besloten dat de verdachte voorlopig vast moet blijven zitten.

Uit het onderzoek blijkt dat er mogelijk nog meer vrouwen slachtoffer zijn geworden van deze verdachte die hiervan nog geen melding hebben gedaan bij de politie.

De aanrandingen vonden plaats in de avonduren en vooral in de omgeving van het centrum van Oosterhout. Het zou kunnen zijn dat er van de aanrandingen getuigen zijn. De politie vraagt mogelijke andere slachtoffers zich te melden.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.