Buurtcentrum de Bunthoef ontvangt mensen die zich willen opwarmen, om thuis de energiekosten te drukken.  op diverse locaties in Oosterhout worden dergelijke woonkamers ingericht om samen te kunnen zijn. op de foto, Marlies Bouwens van de Bunthoef in gesprek met Cees.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtcentrum de Bunthoef ontvangt mensen die zich willen opwarmen, om thuis de energiekosten te drukken. op diverse locaties in Oosterhout worden dergelijke woonkamers ingericht om samen te kunnen zijn. op de foto, Marlies Bouwens van de Bunthoef in gesprek met Cees. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Oosterhout wacht ‘warm bad’: kachel mag zelfs graadje hoger in buurtcentra

OOSTERHOUT - Oosterhoutse buurtcentra zoals de Bunthoef en de Pannehoef en Dorpshuis Den Brink in Den Hout bereiden zich voor op de campagne ‘Oosterhout deelt warmte’. Iedereen die gebruikt maakt van het aanbod wacht een ‘warm bad’ in alle opzichten.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?