Wilma van der Draaij gaat zich ook meer richten op lesgeven aan leerlingen met autisme. Wilma's Muziekschool in Rijen wordt Muziekschool Plus.
Volledig scherm
Wilma van der Draaij gaat zich ook meer richten op lesgeven aan leerlingen met autisme. Wilma's Muziekschool in Rijen wordt Muziekschool Plus. © Foto Muziekschool Plus

'Ook in leerlingen met autisme zit muziek'

RIJEN - Een nieuwe lente, een nieuw begin. Wilma van der Draaij gooit het over een andere boeg. De muziekdocente en eigenares van Wilma's Muziekschool in Rijen gaat zich specifieker richten op leerlingen met autisme. Ze wordt Muziekschool Plus. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lesbische asielzoekster die overgoten werd met kokend water in azc Gilze 'verkeert in shock’
    PREMIUM
    update

    Lesbische asielzoek­ster die overgoten werd met kokend water in azc Gilze 'verkeert in shock’

    GILZE - De 23-jarige lesbische vrouw die deze week in Gilze met kokend water is overgoten verkeert in een soort shock. Dat zegt de stichting die haar bijstaat. Zij heeft tweedegraads brandwonden van haar oksel tot haar bil. De stichting vindt dat homoseksuelen een eigen azc moeten hebben. Het COA gaat de partijen die bij het incident betrokken waren uiteen plaatsen. De politie start een onderzoek.