Richard van der Ark (m) van cafe Linq in Raamsdonksveer, met zijn vrouw Miranda en de bedrijfsleider van het cafe.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard van der Ark (m) van cafe Linq in Raamsdonksveer, met zijn vrouw Miranda en de bedrijfsleider van het cafe. © Pix4Profs / Johan Wouters

Ook horeca klaar met corona-maatregelen: ‘Bij vijf bier vergeten ze de regels’

RAAMSDONK/RAAMSDONKSVEER  - ,,Ik draai het riedeltje af, laat ze reserveren, maar als ze binnen zijn vergeten ze alle regels. Meiden vallen elkaar om de nek, mannen kruipen met stoelen bij elkaar". Het vak van kastelein is niet makkelijk in coronatijd, vindt Richard van der Ark van café Linq in Raamsdonksveer. Sterker nog: ,,Het is niet te doen!”, zeggen hij en zijn vakgenoten over de anderhalve meterregel. 

  1. De naam van Theo van der Westerlaken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam
    PREMIUM
    COLUMN

    De naam van Theo van der Westerla­ken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam

    In een Bredaas hospice is Theo van der Westerlaken aan zijn laatste ronde begonnen. De afgelopen week kreeg de bescheiden, maar o zo grote man achter de Acht van Chaam nog drie onderscheidingen uitgereikt. Waaronder het niet alledaagse Gouden Wiel van de KNWU. 'Waarom niet eerder?', is het gevoel dat velen bekruipt. Zoals de wereld nu pas die 'mooie, lieve' wereldkampioene Lara van Ruijven leert kennen. Haar dood haalt haar uit de schaduw van de Sjinkie's en Suzanne's van het shorttrack.