Volledig scherm
PREMIUM
Pinautomaat in Made. © Cobine Van Der Louw

Onveilig gevoel bij nieuwe pinautomaat Made

MADE - Een slecht verlichte pinkiosk waar bovendien niet bij geparkeerd kan worden. VDD-raadslid Janet Crezée vraagt het college om een oplossing voor het onveilige gevoel dat mensen hebben bij de nieuwe geld- en sealbagautomaat bij de bushalte naast het gemeentehuis.

Quote

Ik ben niet zo snel bang, maar ik had er echt geen goed gevoel bij toen ik er na de laatste raadsverga­de­ring geld moest storten

Janet Crezée, VVD-raadslid

,,Ik ben niet zo snel bang, maar ik had er echt geen goed gevoel bij toen ik er na de laatste raadsvergadering geld moest storten’’, vertelt Crezée. Omdat de automaat van de Rabobank naast een bussluis staat, is de dichtstbijzijnde parkeerplaats die bij het gemeentehuis. ,,En dan loop je er ook nog langs de bosjes naartoe.”

En Crezée is niet de enige: onder een facebookbericht van de gemeente over het storende parkeergedrag bij de automaat, regent het reacties. ,,Als ik met mijn sealbag moet storten wil ik zo dicht mogelijk bij de stortautomaat staan”, zegt een gebruiker. ,,Volstrekt onbereikbaar en onveilig voor ouderen en mensen slecht ter been”, reageert een ander.