Volledig scherm
A59 © Tom van der Put

Ongeluk op A59 bij Made eist tweede dodelijke slachtoffer: man uit Etten-Leur (37) overleden

MADE - Het ongeluk op de A59 bij Made van zaterdagmiddag heeft een tweede dodelijk slachtoffer geëist. Een 37-jarige man uit Etten-Leur is zondag aan zijn verwondingen overleden. Zaterdag kwam al een 16-jarige jongen uit Oosterhout om het leven bij het ongeluk.

Het ongeluk gebeurde zaterdag op de afrit Made van de A59 in de richting van knooppunt Zonzeel. De 37-jarige man zat alleen in de auto, terwijl de 16-jarige jongen als bijrijder in een auto zat. De bestuurder van dat voertuig raakte zwaargewond.

De twee voertuigen reden tegen elkaar aan en raakten daardoor van de weg. De ene vloog vijf meter over een sloot en belandde tegen een boom, de andere vloog dwars door de bosjes over de Stuivezandsestraat heen en eindigde in een bosje aan de rand van een weiland. 

Hulpdiensten rukten massaal uit naar het ongeluk, maar hulp mocht niet meer baten voor de 16-jarige jongen. Eén dag later bezweek dus ook de man uit Etten-Leur aan zijn verwondingen. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement