Links bij de hoofdingang van vliegbasis staat een Northrop jachtvliegtuig. Het pad naar de ingang van het gebouw waar de info-middag wordt gehouden is op de voorgrond te zien.
Volledig scherm
Links bij de hoofdingang van vliegbasis staat een Northrop jachtvliegtuig. Het pad naar de ingang van het gebouw waar de info-middag wordt gehouden is op de voorgrond te zien. © JAN STADS

Nog één keer vragen stellen over luchthavenbesluit vliegbasis Gilze-Rijen

GILZE - Het ministerie van Defensie houdt woensdagmiddag een extra inloopmiddag. Voor wie vragen heeft of uitleg wil over het ontwerp-luchthavenbesluit Gilze-Rijen kan hier nog één keer terecht.  

0 reacties

 1. Verdachte van ongeluk waarbij gezin omkwam filmde dat hij veel te hard reed: ‘Hij bleef accelereren’
  Video

  Verdachte van ongeluk waarbij gezin omkwam filmde dat hij veel te hard reed: ‘Hij bleef accelere­ren’

  ZEVENBERGSCHEN HOEK/SPRANG-CAPELLE - De 33-jarige man uit Zevenbergschen Hoek, die ervan wordt verdacht dat hij vrijdagavond 10 maart een dodelijk ongeval veroorzaakte op de A59 bij Sprang-Capelle, reed volgens het Openbaar Ministerie 250 kilometer per uur op de snelweg. Hij filmde zijn hoge snelheid met zijn mobiele telefoon, luidt de aanklacht. Dat deed hij overigens al veel vaker. In 23 verschillende filmpjes zijn volgens de officier dertien ernstige verkeersovertredingen te zien.
  Zevenbergschen Hoek, Breda