Het interieur van een Chinook transporthelikopter. Leerlingen van het ROC mochten vorig jaar de Chinook van binnen bewonderen op Vliegbasis Gilze-Rijen tijdens een kennismakingsdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Het interieur van een Chinook transporthelikopter. Leerlingen van het ROC mochten vorig jaar de Chinook van binnen bewonderen op Vliegbasis Gilze-Rijen tijdens een kennismakingsdag. © Pix4Profs/René Schotanus

Nieuwe vliegende werkpaarden van 1 miljard euro komen naar vliegbasis Gilze-Rijen

GILZE-RIJEN - Defensie investeert een miljard euro in twintig nieuwe en vernieuwde Chinook transporthelikopters voor het Defensie Helikopter Commando op vliegbasis Gilze-Rijen. Begin volgend jaar komen de eerste naar de vliegbasis.  

 1. Melanie (26) nam de nodige maatregelen voor een veilige Marktplaatsafspraak in Oosterhout en toch ging het mis
  PREMIUM

  Melanie (26) nam de nodige maatrege­len voor een veilige Markt­plaats­af­spraak in Oosterhout en toch ging het mis

  OOSTERHOUT - Melanie (26) uit Arnhem wilde haar man dolgraag verrassen met de nieuwe PlayStation 5. Via Marktplaats zag ze dat iemand in Oosterhout die te koop had staan en dus maakte ze een afspraak. Ondanks alle maatregelen die ze getroffen had voor een veilige overdracht liep de afspraak anders dan verwacht. Met een mislukte beroving tot gevolg. ,,In het allerergste geval rij ik voor niks, maar hier had ik niet aan gedacht.”
 1. Deze leerlingen hebben een wel heel bijzondere leraar: schoolhond Vos
  Play

  Deze leerlingen hebben een wel heel bijzondere leraar: schoolhond Vos

 2. Republikeinse functionaris haalt hard uit naar Trump en team: 'Het moet stoppen'
  Play

  Republi­kein­se functiona­ris haalt hard uit naar Trump en team: 'Het moet stoppen'