Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het toekomstige Kindcentrum Zanddonk, waar onder meer de leerlingen van de Waalwijkse scholen Pater van der Geld en Van der Heijden onderdak gaan vinden. © DMV Architecten

Nieuwe tegenslag voor Kindcentrum Zanddonk in Waalwijk: één van bouwers failliet

WAALWIJK - Het toekomstige Kindcentrum Zanddonk in Waalwijk kampt opnieuw met tegenslag. Bouwer Adriaans is failliet. Precies het bedrijf dat de klus in een rechtszaak heeft moeten bevechten.

Een nieuwe tegenvaller voor de bouw van Kindcentrum Zanddonk in Waalwijk. Het project wordt dit keer getroffen door het faillissement van aannemersbedrijf Adriaans. De bouw kan geen verdere vertraging gebruiken. Leerlingen van de Waalwijkse basisscholen Pater van der Geld en Van der Heijden moeten al langer wachten op een verhuizing naar het nieuwe onderkomen. Als alles meezit, is het complex begin 2020 klaar. 

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.