Volledig scherm
© Ralph van Wolffelaar

Nieuwe beheerder voor Oostquartier

BN DeStemOOSTEIND - Het Oostquartier in Oosteind heeft een nieuwe beheerder. Of beter gezegd beheerster.

De sollicitatiecommissie van welzijnsorganisatie Surplus en Vereniging Belangen Oosteind (VBO) heeft uit vijftig sollicitanten een kandidaat gekozen. Het gaat om een vrouw uit Teteringen. Meer informatie kan regiomanager Anja Hartmans van Surplus nog niet geven, omdat het contract met de nieuwe beheerster nog niet is getekend. Hartmans: ,,We moeten eerst nog praten over de arbeidsvoorwaarden, maar het is duidelijk dat we iemand op het oog hebben."

Het is nog niet bekend wanneer de beheerster aan de slag gaat, maar volgens Hartmans komt de nieuwjaarsreceptie op 8 januari in het Oostquartier niet in gevaar. Hartmans: ,,We zijn in overleg met de VBO om dit goed te regelen."

Voorzitter van de VBO, Ad Caron, bevestigt dat er een geschikte kandidaat is gevonden. ,,Deze dame is als beste uit de bus gekomen. Ze is heel enthousiast. En ik ben enorm blij dat de huidige beheerder Johan Oomen zich bereid heeft verklaard om haar in te werken. De kans is reëel dat zij samen de nieuwjaarsreceptie op 8 januari in het Oostquartier gaan organiseren. Het zou fijn zijn als dat zo kan, want dan gaat Johan tenminste niet met een rotgevoel weg."

Voor de functie van beheerder van het Oostquartier hadden zich 45 mensen aangemeld. Vijf kandidaten zijn op gesprek geweest bij de sollicitatiecommissie.