Nieuw elan bij de Pannehoef Oosterhout

VideoOOSTERHOUT - ‘Jeetje wat is het opgeknapt', die woorden horen de vrijwilligers van Productiehuis de Pannehoef de laatste tijd geregeld. Terwijl de politiek telkens andere plannen maakt voor het gebouw, hebben de vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken. ,,We zijn klaar voor het nieuwe seizoen.”

Mensen kijken hun ogen uit

OOSTERHOUT - Bij De Pannehoef aan de Wilhelminalaan zijn ook de binnenruimten aangepakt. De entree is flink veranderd.
Volledig scherm
OOSTERHOUT - Bij De Pannehoef aan de Wilhelminalaan zijn ook de binnenruimten aangepakt. De entree is flink veranderd. © Pix4Profs / Johan Wouters

,,Mensen die lang niet geweest zijn, kijken hun ogen uit", zegt Liesbeth Vermeulen. Dat gebeurt meteen bij binnenkomst. De entree van de culturele broedplaats aan de Wilhelminalaan oogt fris en gezellig met een groot oranje-geel vloerkleed, makkelijke stoelen, sfeerlampen en een fotocollage aan de muur.

De ernaast gelegen foyer is voorzien van nieuw meubilair, nieuwe lampen en twee verrijdbare bars. De grote zaal heeft een nieuwe bar, leuke gele tafeltjes, gele stoeltjes en lange, rode gordijnen aan de muur. 

Alles straalt nieuw elan uit en dat is te merken aan de vrijwilligers.