Volledig scherm
PREMIUM
Presentatrice len Copal wenst Owen Dirkse uit groep 7 van basisschool Den Duin uit Made succes met het voorlezen uit het boek 'Ravelijn' van Paul van Loon. © Pix4Profs-Ron Magielse

Nagelbijten en griezelen tijdens voorleeswedstrijd

Nagelbijten, griezelen en ook veel lachen was het gisterochtend in De Cour in Terheijden. Negen leerlingen afkomstig van alle basisscholen uit de gemeente Drimmelen lazen voor uit hun favoriete boek tijdens de voorleeswedstrijd.

Cateau van Gelder deed dit het beste. Er wordt geklapt, gejoeld en hier en daar worden spandoeken opgehouden op de tribune. Klasgenoten leven mee met de voorleeskampioen van hun eigen school. 

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?