Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Een mountainbiker in actie. Deze foto is niet in Dordrecht gemaakt. © FOTO HISSINK

Mountainbikers willen parcours in Biesbosch

Mountainbikers uit de Drechtsteden zijn een actie begonnen op de gemeente Dordrecht er toe te bewegen om een parcours voor hen aan te leggen. Dat moet gebeuren in het natuurgebied De Elzen dat onderdeel is van Nationaal Park De Biesbosch.

Onder aanvoering van de Dordtse Yvonne van Hemert is een online petitie opgesteld, die inmiddels bijna achthonderd keer is getekend. De fanatieke mountainbikester wil dit verzoek en bijbehorende handtekeningen binnenkort overhandigen aan zowel de gemeente als Staatsbosbeheer, in de hoop dat die mee gaan werken.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.