Volledig scherm
De dader van de mishandeling is te zien in het omcirkelde deel van de foto. Zijn gezicht is geblurd en hij heeft tot maandag de tijd om zichzelf te melden. © Politie

Mishandeling in Oosterhout: slachtoffer breekt zijn rug op twee plaatsen

OOSTERHOUT - Bij een mishandeling in Oosterhout heeft een 40-jarige man zijn rug op twee plaatsen gebroken. De politie is op zoek naar de man die de mishandeling in de Van Oldeneellaan pleegde op 25 oktober. 

De mishandeling gebeurde nadat er onenigheid was ontstaan tussen het slachtoffer en de dader. De dader deelde een klap uit, waarbij het slachtoffer ten val kwam.
De dader ging er vervolgens vandoor maar een voorbijganger wist hem nog snel op de foto te zetten. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Daar bleek dat hij zijn rug had gebroken.
De politie heeft de foto van de dader nu online gezet. Het gezicht van de man is onherkenbaar gemaakt door het te blurren. De dader heeft tot maandag om zichzelf te melden. Gebeurt dat niet dan wordt de originele foto openbaar gemaakt in de hoop dat iemand hem herkent . 

  1. Knallende opening Sensation Waailand in Made
    Play

    Knallende opening Sensation Waailand in Made

    MADE - Het kleurt wit van de feestgangers in de grote feesttent op het Madese weiland. Met de dresscode white winter is de twaalfde editie van Sensation Waailand met het thema ‘Winter Wonderland’ vanavond van start gegaan. Van landelijke beroemdheden tot lokale talenten. Van feestmuziek tot bonkende hardstyle. Het waait allemaal voorbij vanavond. Wie er optreden, blijft tot het laatste moment een verrassing. “Dat doen we bewust, het gaat echt om de beleving”, zegt organisator Koen Grootscholten. En dat weten de feestgangers ook, want de 6000 kaarten waren binnen een kwartier uitverkocht.