Volledig scherm
Leon Joore en Ronald van der Plas van Millvision. © Sjoerd Marcelissen

Millvision wint ondernemersprijs van gemeente Geertruidenberg

RAAMSDONKSVEER - Millvision heeft de MVO-prijs van de gemeente Geertruidenberg gewonnen. Ronald van der Plas en Leon Joore ontvingen donderdagavond namens dit bedrijf de prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat gebeurde bij Oscars in Raamsdonksveer. 

De waardering wordt eens in de twee jaar uitgereikt. De andere genomineerden waren Verschuren Broccoli en Cristal Cleaning. Zowel bij de juryleden als bij de publieksstemming kwam Millvision als winnaar uit de bus. Millvision richt zich op groene producten.  Agro- en biomassa worden ingezet als grondstoffen voor verpakkingsproducten. Het bedrijf komt uit Raamsdonk en werkt vanuit Dombosch in Raamsdonksveer. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.