Feest in de tent bij Midzomernachtfeest 2018.
Volledig scherm
Feest in de tent bij Midzomernachtfeest 2018. © Foto: Ramon Mangold

Midzomernachtfeest Dorst trapt af met EK-wedstrijd op groot scherm

Het Midzomernachtfeest in Dorst trapt komende editie af met de voetbalwedstrijd Nederland - Oostenrijk.

Het duel op het Europese Kampioenschap is op een groot scherm te zien in de feesttent. De organisatie heeft het programma bekendgemaakt. Het Midzomernachtfeest is traditiegetrouw rond half juni. Donderdag 18 juni is de EK-wedstrijd vanaf 20.00 uur te zien. Een dag erna is de muziekmiddag voor 40-plussers, vanaf 20.00 uur is de zesde Grote Dorstse Kennis Kwis en Dorst Zingt. Ook maakt de organisatie de vrijwilliger en vrijwilligersgroep van 2020 bekend.

Opgeven voor de quiz kan al. Teams van tussen de drie en vijf personen kunnen zich aanmelden via: contact@midzomernachtfeestdorst.nl of walther.hoosemans@hetnet.nl. Op deze wijze kunnen ook kandidaten voor de vrijwilliger en vrijwilligersgroep 2020 worden aangedragen. Zaterdag 20 juni zijn er vanaf 10.00 uur jeugdactiviteiten in de feesttent, met om 14.00 uur de Ronde van de Bokkewei. Voor jongeren is er vanaf 15.30 uur een middag in de feesttent, met gratis drankjes, friet en snacks. De band Royal Beat treedt om 20.30 uur op.

Het zondagprogramma wordt geopend met een mis in de feesttent. Daarna is er een nostalgische en bourgondische jaarmarkt en is er muziek met Dorst Live in de tent.