Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid van Riel van Innie's Pet Wellness in Lage Zwaluwe knipt de haren van het angora-konijn van Monique Kerpel. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Met je konijn naar de kapper in Lage Zwaluwe

Als een witte pluizenbol ligt het angorakonijn van Monique Kerpel onbeweeglijk op de trimtafel. Zijn lange vacht wordt ondertussen geknipt door Ingrid van Riel van Innie's Pet Wellness in Lage Zwaluwe. ,,De vacht van konijnen heeft veel onderhoud nodig. Helaas vertellen ze dat er in de winkel vaak niet bij."

Met je hond of kat naar de trimsalon, het is heel normaal. Maar Van Riel, die al 17 jaar in het vak zit, trimt óók konijnen. Ze bespeurt de laatste jaren een groeiende vraag naar het trimmen van konijnen. Daarom volgde ze een opleiding en knipt ze nu regelmatig konijnen in haar salon in Lage Zwaluwe.

  1. Den Hout zwijgt over piepschuimstrooiers: ‘Een naam heeft geen enkele meerwaarde’
    PREMIUM

    Den Hout zwijgt over piepschuim­strooi­ers: ‘Een naam heeft geen enkele meerwaarde’

    DEN HOUT - ,,Ze hebben het op hun fatsoen getrokken. Eind van de week zijn alle piepschuimkorrels opgeruimd.” Meer woorden wil Frans van Groesen van de Kluivenduikers er niet aan vuil maken. Wie er vanaf een carnavalswagen hebben gestrooid met piepschuimkorrels tijdens de optocht in zijn dorp Den Hout? Alsof het confetti was? Waardoor het hele dorp is bezaaid met die onafbreekbare lichtgewicht korrels die overal tussen gaan zitten?