Volledig scherm
In Oosterhout verscheen de afgelopen weken op verschillende plekken de tekst 'Bombast Herrijst'. Met smiley. Geschilderd, in witte letters. [FOTOBRON]foto René Schotanus/pix4profs

Mensen achter 'Bombast Herrijst Oosterhout' onthuld

Oosterhouters Hans van Vugt, Peter van Gils, Paul Oudenhooven en Mattie Broekmans zitten achter Bombast Herrijst. Dat meldt de eerstgenoemde.

Het was de bedoeling dat de organisatie nog tot begin volgend jaar geheim zou blijven, maar blogger Joost Roovers plaatste gisteravond de vier namen op Facebook.

In Oosterhout verscheen de afgelopen weken op verschillende plekken de tekst 'Bombast Herrijst'. Met smiley. Geschilderd, in witte letters. Verder werd een website, Facebookpagina en Twitteraccount gelanceerd.

Wat de organisatie uiteindelijk gaat doen, wil Van Vugt nog niet zeggen. "Het heeft met carnaval te maken, maar ook met heel Oosterhout. We komen binnenkort naar buiten met meer informatie", wil Van Vugt alleen maar kwijt.

  1. Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    OOSTERHOUT - SP-wethouder Mark Vissers mag, ook al is het nog maar voor vier maanden, niet meer namens de partij spreken. Daarnaast moeten drie van de vier SP-raadsleden in Oosterhout, die samen met Vissers een eigen partij willen beginnen, onmiddellijk hun zetel inleveren. Dat heeft de ledenvergadering van de Oosterhoutse SP vorige week besloten. Vissers is boos: ,,Ze gedragen zich bij de SP als een stel kleuters."