Bovenaanzicht van de vernieuwde spoorzone in Rijen. De helling van de onderdoorgang aan de andere zijde van het spoor is te steil. De gemeente zoekt een oplossing.
Volledig scherm
PREMIUM
Bovenaanzicht van de vernieuwde spoorzone in Rijen. De helling van de onderdoorgang aan de andere zijde van het spoor is te steil. De gemeente zoekt een oplossing. © Infographic Gemeente Gilze en Rijen

Meer duidelijkheid in juni over ondertunneling Rijen en route brandweer

RIJEN - De diepte van de onderdoorgang bij het station in Rijen wordt in juni bekend. En daarmee of de brandweer met een bluswagen al dan niet via deze route in Rijen-zuid kan komen. Dat laat het college van B en W weten. Enkele rapporten leken een voorkeur te geven voor een diepte van 2,5 in plaats van 3,5 meter, maar nader onderzoek is nodig.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.