Volledig scherm
Man valt midden op de weg in slaap. © Jeroen Stuve - MaRicMedia

Man valt in slaap achter stuur en komt tot stilstand op Vijf Eikenweg in Dorst

DORST - Een automobilist is zondagochtend in slaap gevallen achter het stuur van zijn auto. Dat gebeurde op de Vijf Eikenweg in Dorst, tussen Oosterhout en Rijen. De auto van de man stond midden op de weg. 

Omstanders probeerden verschillende keren om de man te wekken. Ook gewaarschuwde agenten kregen de man niet wakker. Daarom werd besloten een autoruit in te slaan. Uiteindelijk kon de man gewekt worden. 

Uit een ademtest bleek dat de man teveel gedronken had. Een opgeroepen ambulance kon al snel weer vertrekken. Er is niemand op het busje gebotst.

Volledig scherm
Man valt midden op de weg in slaap. © Jeroen Stuve - MaRicMedia
  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?