Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Eldrige Pentury

Man uit Oosterhout aangehouden na mishandelen vrouw en haar dochter

OOSTERHOUT – Een 51-jarige man uit Oosterhout is in de nacht van zondag op maandag aangehouden in de wijk Vrachelen. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw en haar dochter te hebben mishandeld, zo meldt de politie.

De vrouw heeft aangifte gedaan. Volgens haar ontstond er zondagavond in de slaapkamer een ruzie. Toen ze naar beneden wilde lopen, duwde haar man haar van de trap. Het slachtoffer kwam ten val en liep diverse schrammen op.

De dochter van de vrouw hoorde lawaai en ging poolshoogte nemen. Toen de man haar zag, greep hij haar bij de keel. Moeder en dochter zijn na het geweld naar familie gevlucht.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.