Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie

Man gooit betonnen stoeprand door ruit in Oosterhout om ex-vriendin te verwonden

OOSTERHOUT - Een 45-jarige man uit Oosterhout heeft woensdagavond een betonnen stoeprand door een ruit van een woning in de Stevinstraat gegooid om zijn ex-vriendin te raken. Zijn voormalige schoonmoeder kon de stoeprand maar net ontwijken en liep zo geen zware verwondingen op

De politie kreeg rond 21.50 uur een melding binnen van bewoners van de Stevinstraat dat er een ruit was vernield en dat de verdachte er nog zou zijn. Ter plaatse troffen agenten de bewoonster aan die aangifte deed van vernieling en in de woning lag een betonnen stoeprand. 

Ruzie

Er bleek een ruzie te zijn ontstaan tussen twee exen. De vrouw van het stel zat in de woning van haar moeder en de ex stond buiten. Hij zou de stoeprand hebben gepakt en door de ruit hebben gegooid. De moeder stond net op toen de stoeprand door de ruit kwam en achter haar neerviel. ,,Had ze daar nog gezeten dan zou ze mogelijk zwaargewond geraakt zijn", laat de politie weten. De verdachte is door de politie aangehouden voor vernieling, maar ook voor poging tot zware mishandeling.