Man gewond na schietpartij in Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - Een man is vrijdagnacht gewond geraakt bij een  schietpartij bij zijn woning aan de Academielaan in Raamsdonksveer. Het slachtoffer moest worden behandeld aan zijn hand.

Rond 00.00 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat een man voor zijn woning beschoten zou zijn. De man liep van zijn auto naar de woning en hoorde iemand lopen. Vervolgens hoorde hij enkele knallen, wat schoten bleken te zijn. De man is hierbij gewond geraakt aan zijn hand en is behandeld aan zijn verwondingen.

Agenten troffen ter plaatse hulzen aan op de oprit van de woning. De omgeving van de woning werd afgezet en meerdere agenten gingen op zoek naar de dader. De schutter is nog niet aangetroffen. Ook is er buurtonderzoek gedaan en worden camerabeelden veiliggesteld voor verder onderzoek.

Volledig scherm
Schietpartij bij een woning Raamsdonksveer © Marcel van Dorst MaRicMedia
  1. Den Hout zwijgt over piepschuimstrooiers: ‘Een naam heeft geen enkele meerwaarde’
    PREMIUM

    Den Hout zwijgt over piepschuim­strooi­ers: ‘Een naam heeft geen enkele meerwaarde’

    DEN HOUT - ,,Ze hebben het op hun fatsoen getrokken. Eind van de week zijn alle piepschuimkorrels opgeruimd.” Meer woorden wil Frans van Groesen van de Kluivenduikers er niet aan vuil maken. Wie er vanaf een carnavalswagen hebben gestrooid met piepschuimkorrels tijdens de optocht in zijn dorp Den Hout? Alsof het confetti was? Waardoor het hele dorp is bezaaid met die onafbreekbare lichtgewicht korrels die overal tussen gaan zitten?