Man (77) overleden na aanrijding op zebrapad in Geertruidenberg, automobilist (22) aangehouden

UPDATEGEERTRUIDENBERG - Een 77-jarige man uit Geertruidenberg is zondag overleden na een aanrijding op de Stationsweg in Geertruidenberg. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer werd even voor 18.00 uur aangereden door een auto.  Dat gebeurde op een zebrapad. De bestuurder van de auto, een 22-jarige man uit Raamsdonksveer, is aangehouden. 

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen. Omstanders waren bezig met het reanimeren van de man op het moment dat de hulpdiensten arriveerden. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht waar hij later is overleden.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Volledig scherm
Voetganger aangereden in Geertruidenberg. © Marcel van Dorst/MaRicMedia

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement