Volledig scherm
De politie was met meerdere eenheden ter plaatse. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. © Marcel van Dorst / MaRicMedia

Man (21) gewond aan been en gezicht bij ruzie in woning

OOSTERHOUT - Tijdens een conflict in een woning aan de Keiweg in Oosterhout is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige man gewond geraakt aan zijn been en zijn gezicht.

Hij moest zich door een arts laten behandelen aan zijn verwondingen en ging met de ambulance mee naar het ziekenhuis. De oorzaak van het conflict werd niet echt duidelijk vanwege taalproblemen.

In de woning wonen een aantal Poolse mensen die duidelijk onder invloed van alcohol waren. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht, er wordt wel verder onderzoek gedaan.

  1. Dit weten we tot nu toe over knooppunt Hooipolder en het sluipverkeer

    Dit weten we tot nu toe over knooppunt Hooipolder en het sluipverkeer

    1. Hooipolder op de schop Knooppunt Hooipolder gaat op de schop. Tussen 2027 en 2029 wordt een nieuw knooppunt opgeleverd. Daarbij komt er een verbindingsboog vanuit de A59 (Zonzeel) naar de A27 (richting Gorinchem). Een flink aantal verkeerslichten verdwijnt. Ook vervallen op- en afrit 34 bij Raamsdonksveer. Dat laatste zorgt voor extra sluipverkeer: automobilisten verlaten voortaan bij afrit 33 (Waspik) de A59 om richting Raamsdonk en Raamsdonksveer te gaan. Het aantal extra voertuigbewegingen in Waspik en Raamsdonk neemt op een dag met enkele duizenden toe, volgens berekeningen.