Volledig scherm
© Marcel van Dorst / MaRicMedia

Maandag geen actieve zoektocht naar vermiste man uit Oosterhout

OOSTERHOUT - De politie zoekt maandag niet actief verder naar de 53-jarige man uit Oosterhout, die sinds een week wordt vermist. Maandag is er eerst overleg over wat er verder moet gebeuren en waar en hoe er verder gezocht moet worden, zei een woordvoerder. Mogelijk wordt een van de komende dagen met sonar naar hem gezocht in een kanaal of een meertje bij het natuurgebied bij Den Hout.

De zoektocht in dit gebied in Noord-Brabant heeft zondag niets opgeleverd. Een team van 110 militaire en politieveteranen doorzocht samen met zo’n honderd vrijwilligers en een groep brandweerlieden het natuurgebied bij Den Hout. Onder de vrijwilligers waren veel leden van de plaatselijke hockeyclub, waarvan de twee kinderen van de man lid zijn.

Het is niet bekend wat er met de man gebeurd is. Het terrein waar werd gezocht, ligt in de buurt waar de vermiste man woont. Hij wandelt er vaak.

De politie heeft gekeken of de man in de tussentijd nog ergens zijn pinpas heeft gebruikt, waardoor zijn verblijfplaats zou kunnen worden afgelezen, maar dat leverde niets op.

Vrijwilligers zoeken.
Volledig scherm
Vrijwilligers zoeken. © MaRicMedia
  1. Tevredenheid over meevallen tekort gemeente Dongen

    Tevreden­heid over meevallen tekort gemeente Dongen

    DONGEN - “We zijn op tijd begonnen met ombuigingen, anders had het tekort op kunnen lopen tot drie miljoen”, zegt de Dongense wethouder René Jansen. Gisteren presenteerde hij de jaarcijfers over 2019. “Als ik zie waar we vandaan komen, kan ik alleen maar tevreden zijn. We hebben een olietanker bij wijze van spreken een slag laten draaien. We hadden zelfs de begroting in balans kunnen hebben. Maar de pensioenregeling voor politieke ambtsdragers en het sociaal domein bleken onvoorspelbare grootheden te zijn. Toch zijn we ons niet rot geschrokken.”