Volledig scherm
PREMIUM
Luuk Peeters van de Pionier is het stralend middelpunt bij de voorleeswedstrijden in theater De Bussel. Hij was de opperkampioen tussen alle andere kampioenen. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Luuk Peeters is de beste voorlezer van Oosterhout

VoorleestipsOOSTERHOUT - Luuk Peeters van basisschool De Pionier heeft maandag de voorleeswedstrijd van Theek5 gewonnen. In theater De Bussel nam hij het op tegen negen voorleeskampioenen van andere Oosterhoutse basisscholen. Peeters heeft zich hiermee geplaatst voor de Brabantse halve finale in Goirle op zaterdag 16 maart.

Luuk Peeters is de beste voorlezer van Oosterhout

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.