Waarnemend burgemeester Jan Luteijn van de gemeente Geertruidenberg wil nog voor zijn vertrek een gesprek over het functioneren van de raad.
Volledig scherm
PREMIUM
Waarnemend burgemeester Jan Luteijn van de gemeente Geertruidenberg wil nog voor zijn vertrek een gesprek over het functioneren van de raad. © Pix4Profs / Johan Wouters

Luteijn: 'Spanningen in gemeenteraad Geertruidenberg’

RAAMSDONKSVEER - Waarnemend burgemeester Jan Luteijn van Geertruidenberg gaat in gesprek met de gemeenteraad over de ontstane 'spanningen'. ,,De verhoudingen staan op scherp”, zegt hij over het functioneren van de raad. ,,Binnen de coalitie vallen er scherpe woorden, er zijn spanningen tussen de fracties. Nog voor mijn vertrek in oktober wil ik een gesprek". 

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”