Volledig scherm
Miss Montreal bij het Parkfeest in Oosterhout © Marcel van Dorst / MaRicMedia

Lil’ Kleine zorgt voor oponthoud op Parkfeest: ‘Alle zeilen bijzetten om alles goed te laten verlopen‘

OOSTERHOUT - Het optreden van Lil’ Kleine heeft op het Parkfeest in Oosterhout tot oponthoud geleid. De artiest zou zaterdag vlak voor zijn optreden een extra pakket aan eisen hebben neergelegd bij de organisatie. Daarnaast werd hij bij zijn komst gevolgd door flink wat auto's, wat tot een kortstondig verkeersprobleem leidde. 

Lil’ Kleine zou flink meer gasten hebben meegenomen naar het evenement, waardoor er extra drank en eten nodig was, zo bevestigen meerdere bronnen. De organisatie van het Parkfeest kan niets zeggen over de eisen. ,,Logistiek zorgt het allemaal wel voor extra problemen, we moeten even alle zeilen bijzetten om alles goed te laten verlopen”, zegt woordvoerder Carmen Mutsaers. 

Later

Door de logistieke problemen was het haasten om Rowwen Hèze op tijd te laten beginnen. Het management van Lil’ Kleine was zaterdagavond niet bereikbaar voor commentaar. 

Het optreden van Lil’ Kleine werd bij jongeren goed ontvangen. ,,Zo vet dat hij eens hier in Oosterhout staat. Volgens mij staat hij normaal echt alleen in Amsterdam”, glunderen Evy (15) en Eef (14) vlak na afloop van het optreden van Lil’ Kleine. ,,Het was echt heel tof, maar eigenlijk wel zoals verwacht. Zijn show was alleen wel erg kort; het was voorbij voordat ik het door had.”

‘Tof‘

De Amsterdamse rapper stond drie kwartier op het podium van Parkfeest Oosterhout en speelde hits als ‘Drank & Drugs’, ‘Verleden Tijd’ en ‘1, 2, 3', voor een uitzinnig en luid meezingend tienerpubliek. ,,Eigenlijk alle liedjes die je van hem kan verwachten. Ik zou niet snel een ticket kopen voor een losse show, want het is zo voorspelbaar”, vindt de 18-jarige Bibi. Ze wist ieder liedje eenvoudig mee te zingen. ,,Het wordt gewoon heel veel gedraaid in het uitgaansleven. Het was tof hoor, hier zo in het park.”

Evy en Eef hoorden Lil’ Kleine vaak ‘Breda’ zeggen. ,,Dit is toch echt Oosterhout hoor”, grijnzen ze. Ze genoten samen van een ‘fantastisch optreden’ van Miss Montreal, als opener van de dag en kijken reikhalzend uit naar afsluiter Kraantje Pappie.