Volledig scherm
Ongeluk Made

Lichtgewonde na frontale aanrijding in Made

MADE - Bij een frontale aanrijding op de Godfried Schalckenstraat in Made is donderdagavond een persoon lichtgewond geraakt. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Voor zover bekend hoefde het slachtoffer niet mee naar het ziekenhuis.

Een rode auto, komende vanuit de richting van Den Hout, wilde de oprit naar de A59 oprijden. Een tegemoetkomende auto, komende vanuit Made, wilde volgens de bestuurster van de rode ook de A59 op rijden en had het knipperlicht al aan staan. Door nog onbekende reden reed de tegemoetkomende auto rechtdoor waardoor een aanrijding niet meer te voorkomen was.

Berger

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden door een berger afgevoerd. De politie nam van beide betrokkenen de verklaringen op.

Volledig scherm
Ongeluk Made © Mardel van Dorst/MaRicMedia
Volledig scherm
Ongeluk Made
  1. Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
    PREMIUM

    Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoesten­de brand

    DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten heeft gebracht. Het Rotterdamse Advanced Sports Installations & Recycling (ASIE) is inmiddels in beeld om de problemen bij de omstreden Dongense kunstgrasverwerker op te lossen. De gemeente Dongen staat in principe welwillend tegenover dit voornemen.