De expositie heet OpPapier en bestaat onder meer uit tekeningen met gigantische afmetingen en uit tekeningen die op een wel heel bijzondere manier zijn gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
De expositie heet OpPapier en bestaat onder meer uit tekeningen met gigantische afmetingen en uit tekeningen die op een wel heel bijzondere manier zijn gemaakt. © Pix4Profs / Jan Stads

Lichaamskunst in de kerk in Geertruidenberg

GEERTRUIDENBERG - ,,Ik was nog niet eerder in Geertruidenberg geweest", geeft Femke Gerestein heel eerlijk toe. Maar toen haar de kans geboden werd om werk te maken voor de expositie #OPPAPIER in de Geertruidskerk van Geertruidenberg, aarzelde ze geen moment. Samen met Alle Jong exposeert ze de komende zomermaanden haar werk in de kerk. 

  1. Hilda Bronzi Meeuwesen schildert er lustig op los: ‘Je wilt toch het eindresultaat zien’
    De hobbykamer van...

    Hilda Bronzi Meeuwesen schildert er lustig op los: ‘Je wilt toch het eindresul­taat zien’

    GEERTRUIDENBERG - Hilda Bronzi Meeuwesen (74) is al jaren een vertrouwd gezicht tijdens de kunstroute in Geertruidenberg. Als deelnemend kunstenaar, maar ook als woordvoerder van de organiserende stichting. Haar werkkamer is knus voor wat betreft afmeting, maar momenteel even niet bijzonder behaaglijk. ,,We hebben hier stadsverwarming en nou zit er een lekkage waardoor ik hier geen verwarming heb.”