Kinderen van groep acht van basisschool De Achthoek uit Den Hout hebben in plaats van een eindmusical op school een film gemaakt.
Volledig scherm
Kinderen van groep acht van basisschool De Achthoek uit Den Hout hebben in plaats van een eindmusical op school een film gemaakt. © Pix4Profs / Johan Wouters

Leerlingen maken film van eindmusical en tonen deze in Theater De Bussel

OOSTERHOUT/DEN HOUT - Anders dan anders. De leerlingen van groep 8 van De Achthoek in Den Hout hebben een originele manier gevonden om hun basisschooljaren af te sluiten in coronatijd. Geen musical in een klaslokaal of aula, maar een zelfgemaakte film die wordt afgespeeld in het theater.

  1. Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    DRIMMELEN - ,,Zoiets moet natuurlijk uitgebreid getest worden, en bij de eerste test ging er al meteen iemand onderuit." Erik van der Pauw heeft woensdag eindelijk de nieuwste attracties in de zwembaden van Drimmelen kunnen openen. De zogenaamde splashparks hadden al veel eerder open zullen zijn, maar pech bij de aanleg en corona gooiden roet in het eten. Maar woensdag hadden de eerste kleine Drimmelaartjes dikke pret met de toestellen.