DEN HOUT - Leefbaarheid staat bij de Houtenaren hoog in het vaandel. De fraaie brink  is het kloppend hart van het dorp. Daar gebeurt alles, de jaarmarkt, de kermis, Paaspop, de steptocht. Het nieuwe bestuur en de pas ingestelde werkgroepen van de Leefbaarheidswerkgroep Den Hout gaan zich inzetten om wat goed is te behouden, nieuwe initiatieven te onderzoeken en zich sterk te maken voor de belangen van het dorp.
Volledig scherm
DEN HOUT - Leefbaarheid staat bij de Houtenaren hoog in het vaandel. De fraaie brink is het kloppend hart van het dorp. Daar gebeurt alles, de jaarmarkt, de kermis, Paaspop, de steptocht. Het nieuwe bestuur en de pas ingestelde werkgroepen van de Leefbaarheidswerkgroep Den Hout gaan zich inzetten om wat goed is te behouden, nieuwe initiatieven te onderzoeken en zich sterk te maken voor de belangen van het dorp.

Leefbaarheidswerkgroep Den Hout maakt doorstart

DEN HOUT - Na Dorst heeft nu ook Den Hout weer een organisatie die zich sterk maakt voor de belangen van de bewoners. De Leefbaarheidswerkgroep Den Hout leeft weer. Afgelopen maandag kozen zeventig aanwezigen op de vergadering een nieuw zeskoppig bestuur en werden er vijf werkgroepen geïnstalleerd.