Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRicMedia

Lange files door autobrand en aanrijdingen op A59 bij Oosterhout en Terheijden

OOSTERHOUT / TERHEIJDEN - Bij een ongeval op de A59 ter hoogte van Terheijden waren donderdagmiddag vijf auto's betrokken. Niemand van de inzittenden raakte gewond.

Door het ongeval waren de beide rijstroken van de A59 versperd. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Dat zorgde voor files tot op de A16 bij knooppunt Zonzeel.

Brand
Even verderop ter hoogte van Oosterhout stond een personenauto in brand na een aanrijding. Door nog onbekende oorzaak zag de bestuurder een vrachtwagen te laat en raakte deze vol van achteren. De auto ramde de vangrails en vloog in brand.

De bestuurder raakte gewond maar kon op eigen kracht uit de auto komen. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Afgesloten
Door het ongeval was de A59 korte tijd ter hoogte van Oosterhout in beide richtingen afgesloten. De snelweg van knooppunt Hooipolder richting Zonzeel is weer open, de andere richting op wordt het verkeer over de vluchtstrook geleid vanwege bergings- en opruim werkzaamheden

Volledig scherm
© Marcel van Dorst / MaRicMedia
  1. Nog één keer een patatje halen bij Marco

    Nog één keer een patatje halen bij Marco

    WERKENDAM - Nog één keer een patatje halen bij Marco, nog één keer de frikandellen in het vet. Het was zaterdag een rare, maar vooral drukke dag voor de Werkendamse snackbarhouder Marco Vroegh. Hij moet zijn tent drie maanden sluiten op last van de gemeente, naar aanleiding van de politie-inval eind november waarbij de politie harddrugs vond in de bovengelegen woning en bij bezoekers van de snackbar. Zaterdag draaide Vroegh zijn laatste dag. ,,Het was heel druk. We hebben alle records verbroken. Dat doet me goed. Al die mensen kwamen om me te steunen. Ik zal me neer moeten leggen bij de straf, maar het blijft ontzettend zuur.”