Het fietspad langs het Markkanaal (links in beeld) in Oosterhout, hier gezien met in de rug de Bergsebaan in de richting van de Oosterhoutse wijk de Vlindervallei.
Volledig scherm
PREMIUM
Het fietspad langs het Markkanaal (links in beeld) in Oosterhout, hier gezien met in de rug de Bergsebaan in de richting van de Oosterhoutse wijk de Vlindervallei. © Pix4Profs / Johan Wouters

Krijgt fietspad langs Markkanaal verlichting? ‘Het voelt minder veilig’

OOSTERHOUT – De gemeente Oosterhout bekijkt of er verlichting kan komen naast het fietspad langs het Markkanaal. Momenteel is dit nog onverlicht. Sociaal onveilig, meent een meerderheid in de raad.

 1. ‘Bij die knallen uit het niets, explosies gewoon, word ik alert’
  Boerenpraat

  ‘Bij die knallen uit het niets, explosies gewoon, word ik alert’

  MADE - De koeien hebben nog lang buiten gestaan vorig jaar, omdat het gras bleef groeien door het zachte weer. Sinds enkele weken zijn ze definitief opgestald. Vlak voor de kerstdagen heeft Erik de laatste groep jongvee naar huis gehaald. Hier rondom onze boerderij, op de hoge zandgrond, eten zij het laatste gras af. Ze kunnen naar eigen inzicht de stal in en uit, zolang het weer het toelaat. Bij veel regenval of harde noordenwind gaat de deur tijdelijk dicht. En op oudejaarsdag.
 1. 'Opa K'NEX' verrast met een nieuw reuzenrad: 'Geweldig dat mensen dat voor je overhebben'
  Play

  'Opa K'NEX' verrast met een nieuw reuzenrad: 'Geweldig dat mensen dat voor je overhebben'

 2. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'