Kamperen met Billy en Betty de bever

Kurenpolder-serieHANK - In deze driedelige serie nemen we een kijkje achter de schermen van het bedrijf De Kurenpolder in Hank. In vijftien jaar tijd uitgegroeid tot een groot recreatieoord in de regio. Aflevering 2: campinglife

Volledig scherm
Kamperen op De Kurenpolder in Hank. © Cobine Van Der Louw

Links en rechts schieten mensen te hulp. Lief aangeboden, maar dit moet ik toch zelf kunnen. Met moeite staat een half uur later het blauwe minitentje. Mijn buren kijken verbaasd opzij. ,,Heb je verder geen spullen bij je? Kom maar hier zitten. Wijntje?”

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.