Volledig scherm
Dorpskwis Kaatsheuvel © BD

Kaatsheuvelse Dorpskwis nu al van start

KAATSHEUVEL - Officieel gaat de Kaatsheuvelse Dorpskwis zaterdagavond om 18.45 uur in Het Klavier van start, maar de 72 teams met in totaal 1050 deelnemers zijn nu al volop bezig om punten bij elkaar te sprokkelen. 

Elke dag deze week verschijnen op de digitale borden in Het Klavier en op Facebook aanwijzingen en hints die de teams punten op kunnen leveren. En ook je huis versieren levert punten op. 

Volgens bestuurslid Jos Groenendaal zal het aantal locatie-opdrachten dit jaar aanzienlijk groter zijn dan tijdens de eerste editie van vorig jaar. Hij heeft er meteen nog een aanwijzing bij: ,,Ze zijn nog niet van Louis en mij af".

 Om alle deelnemers te kunnen huisvesten wordt er voor de feestavond, waar tevens de prijsuitreiking plaatsvindt op 24 maart een grote tent aan Het Klavier geplaatst. ,,Je moet dan denken aan de grote tent die er met de kermis heeft gestaan", aldus Groenendaal. Toch heeft de organisatie aan teams die zich in wilde schrijven nog nee moeten verkopen. De belangstelling is enorm . ,,Vorig jaar draaiden we op de vergunning van Bij Anton. Door een tent te plaatsen kunnen we meer teams en vrijwilligers kwijt". Tijdens de captainsbijeenkomst heeft elk team een vlag met het logo van de kwis gekregen. Die wapperen nu al in heel Kaatsheuvel.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement